Bedrijfsfeest Eindhoven

Recreatiecentrum Het Zwarte Water is een zeer geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest en is gelegen in de omgeving van Eindhoven. Wanneer u besluit uw bedrijfsfeest te organiseren bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water garanderen wij u van een gezellige avond of middag om nooit te vergeten. Bij ons gaat u terug naar het vrije en eenvoudige leven, maar dan nog steeds wel met luxe.

Originele activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsfeest in de omgeving Eindhoven

Wij bieden diverse originele activiteiten om uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijke ervaring te maken. Zo zijn onder andere de volgende activiteiten bij ons mogelijk:

  • Westernspelen met paardrijden, voor zowel beginners als gevorderde ruiters
  • Reflectortochten
  • Puzzel- en fotospeurtochten
  • Uitstekende teambuildingactiviteiten

    Naast deze originele activiteiten kunt u ook bij ons terecht voor diverse workshops met of zonder paarden. Omdat wij gevestigd zijn in een bosrijke omgeving is het ook een optie om een fiets- of wandeltocht te organiseren met versnaperingen onderweg. Mogelijkheden genoeg voor een bijzonder bedrijfsfeest in de buurt van Eindhoven. Voor een middag of avond terug naar het eenvoudige leven waarbij u alsnog kunt genieten van luxe, komt u naar Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen in de buurt van Eindhoven.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest in de omgeving van Eindhoven

Voor een compleet dagje uit kan een van deze activiteiten in de middag of avond indien gewenst nog verlengd worden met een barbecue, buffet of (thema)feest. Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 31 92 92 en informeer over de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest in de omgeving van Eindhoven.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450