Bedrijfsuitje Eindhoven

Voor een origineel bedrijfsuitje in de buurt van Deurne en Eindhoven komt u naar Recreatiecentrum Het Zwarte Water. Wij kunnen u garanderen dat wanneer u besluit uw bedrijfsuitje bij ons te organiseren het een middag of avond wordt om nooit te vergeten. Wij bieden u de ervaring van het vrije en eenvoudige leven, maar dan wel in luxe.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in de buurt van Deurne of Eindhoven

Bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water bieden wij diverse originele activiteiten. Op deze manier maken wij uw bedrijfsuitje tot een unieke en onvergetelijke ervaring. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende mogelijkheden voor activiteiten bij ons:

  • Westernspelen met paardrijden, voor zowel beginners als gevorderde ruiters
  • Diverse workshops met of zonder paarden
  • Reflectortochten
  • Puzzel- en fotospeurtochten 
    Omdat we zijn gevestigd in een bosrijke omgeving kunnen wij naast deze unieke activiteiten ook een fiets- of wandeltocht organiseren waarbij we u versnaperingen bieden onderweg. Ook kunnen wij in overleg diverse teambuilding activiteiten organiseren. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje eindeloos bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen in de buurt van Deurne en Eindhoven. Voor een compleet dagje uit kunnen onze activiteiten in de middag of avond ook nog verlengd worden met bijvoorbeeld een barbecue, buffet of (thema)feest.

Boek nu uw originele bedrijfsuitje in de omgeving van Deurne en Eindhoven

Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 31 92 92 en informeer naar de mogelijkheden voor uw originele bedrijfsuitje in de buurt van Deurne en Eindhoven. Een bedrijfsuitje in Recreatiecentrum Het Zwarte Water is een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450