Bosritten

Bosritten te paard door 1500 hectaren bosgebied? Dat kan vanaf Recreatiecentrum Het Zwarte Water gelegen in een schitterend karakteristiek Brabants landschap met diverse ruiterroutes door verschillende soorten bosgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.

Buitenritten zomerseizoen 2020

Georganiseerde buitenritten op 21 mei, 7, 14, 21 en 28 juni, 11 september, 10, 20 en 23 oktober 2020.

 

Naast georganiseerde ritten, variërend van 2 t/m 3 uur, is ook met eigen begeleiding gebruik te maken van onze bewegwijzering in het bos. Onze manege paarden mogen alleen mee onder begeleiding van één van onze medewerkers.

 

Huur pony € 18,00 per uur
Huur paard € 20,00 per uur
Begeleiding buitenrit € 30,00 per uur

Alle buitenritten met onze paarden en pony’s zijn onder begeleiding en alleen voor gevorderde ruiters met aantoonbare rijervaring (goede controle over het paard in stap, draf en galop). Uw rij ervaring wordt voorafgaan aan de rit door ons gecontroleerd in de rijbaan. Mochten wij uw niveau niet voldoende vinden, dan kunt u alsnog niet meerijden. Het tempo wordt aangepast aan het niveau van de minst ervaren ruiter en is ter beoordeling van de begeleider.

De buitenritten zijn uit te breiden met een picknick.

Een andere buitenrit vanaf manage Het Zwarte Water, bij knooppunt 81 van het ruiterroutenetwerk, is bijvoorbeeld de Ripsroute.

Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.

Genoeg ruiterroutes rondom Recreatiecentrum Het Zwarte Water gelegen in een schitterend karakteristiek Brabants landschap.

 

Share

Graag een bosrit komen maken?

Alles is mogelijk, neem contact om dit te bespreken