Chalet huren brabant

Bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water kunt u een sfeervolle chalet huren in een karakteristieke omgeving in Brabant met uitzicht op de paardenweiden en boxen. De chalets die wij verhuren zijn geschikt voor vier personen.

Luxe chalet huren in een karakteristieke omgeving in Brabant

Een chalet die u kunt huren bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen in Brabant, is compleet ingericht en voorzien van twee slaapkamers met eenpersoons boxspring bedden. In de luxe badkamer vindt u een massagedouche en wastafel. De ruime zithoek en open keuken zijn ook van alle gemakken voorzien. Gezinnen met kinderen bieden wij nog iets extra’s: voor hen stellen wij namelijk een Shetland Pony gratis ter beschikking. Voor wie van paardrijden houdt, kan op het recreatiecentrum van Recreatiecentrum Het Zwarte Water deelnemen aan onder andere paardrijlessen en buitenritten. Ook bieden wij diverse puzzel-, fiets- en oriëntatietochten. Wanneer u besluit uw eigen paard of pony mee te nemen dan kunt u bij ons hiervoor een box huren.

Reserveer nu uw chalet bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water

Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 31 92 92 zodat wij u kunnen informeren over onze diverse opties of om direct een chalet te reserveren. Komt u ook een luxe chalet huren in de karakteristieke omgeving van Recreatiecentrum Het Zwarte Water in Brabant?

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450