Evenementenlocatie Eindhoven

Recreatiecentrum Het Zwarte Water is uitermate geschikt als evenementenlocatie en is gelegen in de buurt van Eindhoven. Vanuit Recreatiecentrum Het Zwarte Water zijn we vooral gericht op paardenevenementen, maar elk type evenement is mogelijk op onze evenementenlocatie nabij Eindhoven.

Veelzijdige evenementenlocatie voor outdoor evenementen bij Eindhoven

Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in paardenevenementen, maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere grote evenementen. In het verleden zijn op de evenementenlocatie van Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen in de buurt van Eindhoven, al diverse soorten evenementen georganiseerd waaronder:

  • Paardenevenementen
  • Grote outdoor festivals
  • Braderieën
  • Rommelmarkten

    De mogelijkheden van onze evenementenlocatie nabij Eindhoven zijn echter bij lange na niet beperkt tot deze voorbeelden. Bijna alles is mogelijk op de 9 hectare aan weidegrond die we ter beschikking hebben. Daarbij staan wij ook open voor elk type evenement. Wanneer u een kleiner evenement wilt organiseren hebben wij ook een aantal feestzalen te huur. Voor een bijzondere evenementenlocatie die dicht bij Eindhoven ligt bent u bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een evenementenlocatie voor een grootschalig paardenevenement of een ander outdoorevenement in de buurt van Eindhoven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0492 31 92 92. Wij informeren u graag over de specificaties van het terrein en de exacte mogelijkheden.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450