Feestlocatie Eindhoven

Recreatiecentrum Het Zwarte Water is een prachtige feestlocatie voor al uw themafeesten en -partijen in de buurt van Eindhoven en Helmond. Wij beschikken over een diverse ruime feestzalen met daarbij een ruim terras die wij aanbieden voor verhuur. Deze ruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor het organiseren van een onvergetelijk feest.

h2>Vele mogelijkheden bij onze feestlocatie nabij Eindhoven en Helmond

Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen in de directe omgeving van Eindhoven en Helmond, dient als feestlocatie met een breed scala aan mogelijkheden. Zo hebben we verschillende zalen die u kunt huren voor uw feesten en partijen:

  • Grote kampeerboerderij zaal met binnenplaats
  • Kleine zaal
  • Bovenzaal
  • Bar met terras

    Naast het huren van onze zalen voor feesten en partijen is het ook mogelijk deze te huren voor workshops of zakelijke aangelegenheden. Verder bieden we bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water ook mogelijkheden om te overnachten na afloop van het feest, waaronder in onze groepsaccommodatie en chalets. Deze slaapgelegenheden zijn makkelijk te bereiken vanuit onze feestlocatie in de buurt van Eindhoven en Helmond.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze feestlocatie nabij Eindhoven?

De mogelijkheden van de feestlocatie van Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Eindhoven en Helmond, zijn eindeloos. Onze feestlocatie kan dan ook volledig worden aangepast aan uw wensen. Kom erachter wat de mogelijkheden van onze feestlocatie zijn voor uw feestje door te bellen naar 0492 31 92 92.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450