Groepsactiviteiten Brabant

Voor unieke groepsactiviteiten bent u bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen in Brabant, aan het juiste adres. Op deze manier kunnen wij u een onvergetelijke middag bezorgen.

Bijzondere groepsactiviteiten bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in Brabant

Voor originele groepsactiviteiten bent u bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in Brabant aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk meedoen aan diverse bijzondere activiteiten:

  • Westernspelen
  • Culinaire fiets- en wandeltochten
  • Bosritten te paard
  • Speurtochten

    Onze westernspelen zijn misschien wel onze meest bijzondere groepsactiviteit. Hierbij kunt u met en zonder paarden even terug naar het eenvoudige leven, maar dan wel in luxe stijl. Deze activiteiten zijn dan ook geschikt voor zowel ervaren als onervaren ruiters van alle leeftijden. De spelen zijn in wedstrijdverband waarbij er per onderdeel een puntentelling wordt bijgehouden. Aan het einde van de dag wordt er een winnaar bekend gemaakt die een trofee ontvangt. Wij bieden u de mogelijkheid om voor, tijdens of na de groepsactiviteiten een hapje te eten bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in Brabant. Dit kunnen wij volledig voor u verzorgen.

 

Komt u ook deelnemen aan onze groepsactiviteiten?

De groepsactiviteiten van Recreatiecentrum Het Zwarte Water in Brabant zijn geschikt voor allerlei soorten groepen van alle leeftijden. Neem voor meer informatie over de specifieke mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar het nummer 0492 31 92 92. Zien we uw gezelschap binnenkort terug bij onze groepsactiviteiten bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in Brabant?

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450