Kinderfeestje Helmond

Voor een bijzonder kinderfeestje in de buurt van Helmond komt u naar Recreatiecentrum Het Zwarte Water. Wij bieden diverse opties en arrangementen om een onvergetelijke dag te organiseren voor uw kind. Wanneer u ervoor kiest om het verjaardagsfeestje van uw kind te vieren bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water nabij Eindhoven, zullen wij er alles aan doen om hier een bijzondere ervaring van te maken voor uw kind.

Vele opties voor een origineel kinderfeestje nabij Helmond

Een verjaardagsfeestje bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen in de omgeving van Eindhoven, is perfect voor kinderen die van paarden houden. Zo kan uw kind gezellig met vriendjes en vriendinnetjes komen ponyrijden onder begeleiding van een gediplomeerde instructrice. Voor of na het ponyrijden kunnen de kinderen ervoor kiezen de pony’s te pimpen. Vervolgens bakken wij lekkere frietjes en snacks voor de kinderen. Naast het ponyrijden zijn er nog veel meer opties voor een verjaardagsfeestje bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Eindhoven. Zo kunt u met de kinderen een foto speurtocht of een reflectortocht doen waarbij de kinderen door landerijen en bossen rondom natuurpoort Nederheide worden geleid. Stel zelf het ideale kinderfeestje samen en geef uw kind een onvergetelijke ervaring bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in Helmond.

Organiseert u het volgende kinderfeestje van uw kind bij onze manege nabij Helmond?

Voor een uniek verjaardagsfeestje voor uw kind bent u bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Eindhoven aan het juiste adres. Bel ons op het nummer 0492 31 92 92 om de mogelijkheden voor uw kinderfeestje bij ons verder te bespreken.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450