Manege Helmond

De manege van Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Helmond, is uiterst geschikt voor het beoefenen van de paardensport. Bij onze manege zijn zowel beginnende als gevorderde ruiters welkom.

Veelzijdige manege vlakbij Helmond

Deze manege, gelegen nabij Helmond, beschikt over drie rijhallen, twee buitenpistes met Agterberg bodem en grote uitrij mogelijkheden. Hier worden lessen in paardrijden gegeven voor zowel volwassenen als kinderen en zowel starters als gevorderden. Er worden bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, nabij Helmond vele facetten van het paardrijden beoefend, waaronder dressuur, springen en freestyle. Zowel wedstrijd- als recreatieruiters kunnen bij ons terecht.

Veel evenementen en activiteiten bij de manege van Recreatiecentrum Het Zwarte Water

Er is altijd wel iets te doen in deze manege, gelegen in de buurt van Helmond. Zo vinden er wekelijks wedstrijden plaats. Ook is de omgeving van onze manege perfect geschikt voor bosritten: Recreatiecentrum het Zwarte Water is namelijk gelegen in een schitterend karakteristiek Brabants landschap met diverse ruiterroutes door verschillende soorten bosgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. In de zomer worden er regelmatig ponykampen en trainingskampen voor het paardrijden georganiseerd bij onze manege nabij Helmond.

Wilt u meer weten over de manege van Recreatiecentrum Het Zwarte Water?

De manege van Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Helmond kent vele mogelijkheden voor mensen die van paardrijden houden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 31 92 92 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450