Zaal huren Eindhoven

Als u een zaal wilt huren nabij Helmond en Eindhoven voor bijvoorbeeld een feestje bent u bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over sfeervolle feestzalen met daarbij een ruim terras die we voor verhuur aanbieden. Elke zaal is voorzien van alle faciliteiten om een onvergetelijk feest te organiseren.

Een sfeervolle zaal huren nabij Eindhoven en Helmond doet u bij Recreatiecentrum Het zwarte Water

Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Eindhoven en Helmond, is de ideale plaats wanneer u een zaal wilt huren voor bijvoorbeeld een feestje, een workshop of een zakelijke aangelegenheid. Wij hebben verschillende zalen die we aanbieden voor verhuur:

  • Grote kampeerboerderij zaal met binnenplaats
  • Kleine zaal
  • Bovenzaal
  • Bar met terras

    Elke zaal die u kunt huren bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Eindhoven en Helmond, is volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. U kunt er ook voor kiezen om na een feestje in een van onze zalen bij ons te overnachten. Dit kan bijvoorbeeld in onze groepsaccommodatie of onze chalets. Deze slaapgelegenheden zijn gemakkelijk te bereiken vanuit elke zaal die u bij ons kunt huren.

Wilt u een zaal huren nabij Eindhoven of Helmond?

Recreatiecentrum Het Zwarte Water dient als feestlocatie met een breed scala aan mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 31 92 92 om de mogelijkheden te bespreken voor het huren van een zaal nabij Helmond en Eindhoven.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450