Feestruimte Eindhoven

De feestruimte van Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Eindhoven, is een sfeervolle feestlocatie voor al uw feesten en partijen. Onze feestruimte in de buurt van Eindhoven bevat verschillende ruime feestzalen met daarbij een ruim terras die wij aanbieden voor verhuur. Deze ruimtes zijn volledig aangekleed en zijn voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor het organiseren van een geweldig feest.

Huur onze feestruimte voor een onvergetelijk feest nabij Eindhoven

De feestruimte van Recreatiecentrum Het Zwarte Water biedt een breed scala aan mogelijkheden voor feesten en partijen, maar ook voor workshops of zakelijke aangelegenheden. Onze feestruimte omvat dan ook verschillende zalen die u kunt huren voor uw feesten en partijen:

  • Bar met terras
  • Grote kampeerboerderij: zaal met binnenplaats
  • Bovenzaal
  • Kleine zaal

    We bieden bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Eindhoven ook de mogelijkheid om te overnachten na afloop van een feest in onze feestruimte, bijvoorbeeld in onze groepsaccommodatie en chalets. Al onze slaapgelegenheden zijn makkelijk te bereiken vanuit de feestruimte in de omgeving van Eindhoven.

Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden voor uw feest

De mogelijkheden voor uw feest in onze feestruimte zijn eindeloos. Daarbij kunnen onze zalen volledig worden aangepast om aan uw wensen te voldoen. Kom erachter wat de mogelijkheden van onze feestlocatie nabij Eindhoven zijn voor uw feest door te bellen naar 0492 31 92 92.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450