Pension

Het Zwarte Water biedt een pension voor uw paarden. Onze ruime stallen zullen een verademing zijn voor uw paard/pony. U kunt er voor kiezen om uw paard/pony op krullen of stro te zetten, wij hanteren hiervoor 1 prijs.

Verzorging

Wij verzorgen uw paard/pony waar het gaat om voeren en het schoonhouden en mesten van de stallen, onderstaande prijzen zijn all-in prijzen. Tevens kunt u gebruik maken van al onze faciliteiten waaronder; stapmolen, longeerbak, weidegang, rijhallen, springmateriaal en poetsplaatsen.

Nadat u gereden heeft kunt u uw paard/pony verzorgen op onze royale poetsplaatsen voorzien van warm en koud water om zowel in de zomer als winter uw paard/pony optimaal te kunnen verzorgen. Wij streven naar een schone en nette stal en vragen u om na gebruik van de geboden faciliteiten deze ook weer schoon achter te laten

Weidegang

Paarden en pony’s kunnen in een groep naar de wei: ‘s morgens 10.00 tot 13.30 uur, ’s middags van 13.30 tot 17.00 uur of ’s avonds vanaf 17.00 uur.

Indien gewenst kunnen wij uw pony of paard ook voor u buiten in de wei of in de stapmolen zetten. Dit verzorgen we van maandag tot en met vrijdag, in het weekend of op feestdagen dient u dit zelf te regelen. Hierbij worden er geen dekens op- of afgedaan. Wilt u dit wel, dan komen er extra kosten bij.

Prijzen

  • Prijzen op aanvraag.

Bekijk hier voor het reglement pensionpaarden/pony’s.

Share