Groepsaccommodatie Brabant

Voor het huren van een groepsaccommodatie kunt u terecht bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen nabij Gemert in Brabant. Onze groepsaccommodatie, gelegen naast onze manege nabij Gemert in Brabant is uitermate geschikt voor grote groepen, zoals bijvoorbeeld ponyclubs, scholen, verenigingen of families.

Verblijf bij een gezellig groepsuitje in onze groepsaccommodatie nabij Gemert in Brabant

De groepsaccommodatie van Recreatiecentrum Het Zwarte Water is perfect geschikt voor het verblijf van grote groepen. Hiervoor hebben wij twee gebouwen:

  • De Kampeerboerderij
  • De Saloon

    In beide gebouwen kunnen grote groepen verblijven. Wij bieden voor deze groepen slaapzalen, familiekamers en twee aparte eet- en ontspanningszalen met keukens die geschikt zijn voor tot wel 94 personen. Er kan hierbij gecombineerd worden tussen de verschillende accommodaties. Wanneer u mensen in uw gezelschap heeft die graag wat meer privacy willen, dan kunnen zij terecht in de luxe chalets die wij aanbieden. U kunt ervoor kiezen om tegen meerprijs gebruik te maken van onze ontbijt, lunch en/of diner buffetten. Ook kunnen wij voor u friet en snacks verzorgen of zelfs een complete barbecue.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze groepsaccommodatie in Brabant

Zoekt u nog een groepsaccommodatie nabij Gemert in Brabant om te verblijven met bijvoorbeeld een ponyclub, school of vereniging? Aarzel dan niet en bel ons op het nummer 0492 31 92 92 voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450