Kampeerboerderij Noord Brabant

De kampeerboerderij van Recreatiecentrum Het Zwarte Water, gelegen in Noord-Brabant is uitermate geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. Onze kampeerboerderij ligt naast een manege in Noord-Brabant en is daarom bijzonder geschikt voor groepen zoals ponyclubs, scholen, verenigingen of families.

Ruime en authentieke kampeerboerderij bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water in Noord-Brabant

Onze kampeerboerderij bevat slaapzalen, familiekamers en twee aparte eet- en ontspanningszalen met keukens die geschikt zijn voor tot wel 94 personen. Ook kan de kampeerboerderij worden gecombineerd met onze andere accommodatie: de saloon. Deze accommodatie is iets kleiner dan de kampeerboerderij maar is ook perfect geschikt voor het verblijf van groepen. U kunt er tegen een meerprijs ook voor kiezen om gebruik te maken van onze ontbijt, lunch en/of diner buffetten. Ook kunnen wij friet of snacks regelen of zelfs een complete barbecue verzorgen. Een bezoek aan onze kampeerboerderij kan worden gecombineerd met diverse activiteiten waaronder paardrijlessen, buitenritten, puzzel-, fiets- en oriëntatietochten.

Meer informatie over deze kampeerboerderij in Noord-Brabant?

Wij leveren diverse mogelijkheden voor onze kampeerboerderij in Noord-Brabant en voor de diverse activiteiten die we organiseren. Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 31 92 92 en kom erachter wat we kunnen betekenen voor uw gezelschap.

Adres

Breemhorstsedijk 65
5425 RD
De Mortel

E-mail

info@hetzwartewater.nl

Telefoon

(0492) 319292

Mobiel

06 20535980
06 22526200

Fax

(0492) 319450