Ruitervakantie bij Het Zwarte Water

by Monique / 27 januari 2018 / No Comments

Ruitervakantie bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water

Ponykamp, trainingsweek of ruitervakantie op maat

Kijk jij ook al uit naar de vakantie? Een week lang bezig zijn met pony’s en paarden? En dat in een bosrijke omgeving te midden van het karakteristieke Brabantse landschap! Geef je nu op voor onze ponykamp of trainingsweek. Dan ben je alvast verzekerd van een heerlijke ruitervakantie bij Recreatiecentrum Het Zwarte Water.

Ponykamp

Tijdens de ponykamp staan paardensport, ruiteractiviteiten en gezelligheid op de eerste plaats. Wat dacht je van diverse teamspellen met pony’s en paarden. Afgewisseld met dressuur en springen, speurtochten, lekker eten waaronder BBQ-en, bosritten maken en feesten.

Trainingsweek

Kies je voor de trainingsweek dan filmen wij je gedurende de spring- en dressuurlessen. Samen met de instructeur analyseer je de verbeteringen. En met veel bruikbare tips ben je klaar voor de volgende start. Ook organiseren wij spring- en dressuurwedstrijden op ieders niveau.

Ruiterkampen

Voor meer informatie over onze ruiterkampen, waaronder het inschrijfformulier, bezoek dan onze websitepagina’s Manege–Ponykampen en Manege-Trainingskampen.

Ruitervakantie op maat

Heb je de pech dat week 29 en 31 al bezet zijn, dan is er uiteraard de mogelijkheid om je eigen ruitervakantie samen te stellen. Door bijvoorbeeld met je rijvereniging onze kampeerboerderij te huren. Voeg daar aan toe diverse activiteiten en reserveer voor ’s avonds een buffet. Compleet is je ruitervakantie! Of toch niet?

In overleg zijn manegepaarden en pony’s te huur. Stallen en paddocks zijn genoeg aanwezig. Dus neem je eigen viervoeter gerust mee. Want ook die verdient een heerlijke paardenvakantie in en rondom Manege Het Zwarte Water!

(Dit bericht is ook geplaatst op FNRS voor ruiters en FB-pagina Het Zwarte Water voor ruiteractiviteiten)

Share