KNHS-FNRS Springcompetitie: Feest voor Het Zwarte Water in De Mortel

by Elle / 01 december 2016 / No Comments

1

24 November 2016

De tweede regiofinale van de KNHS-FNRS Springcompetitie op 20 november 2016 werd een feestje voor gastlocatie ruitersportcentrum Het Zwarte Water in De Mortel. Winnaressen Eva Donkers, Esmée Beyer en Silke van den Boogaard rijden namelijk allemaal bij Het Zwarte Water. Gefeliciteerd meiden!

Tijdens de KNHS-FNRS Springcompetitie strijden de deelnemers in drie categorieën: S40, S60 en S80. Door mee te doen aan de regiofinales kunnen de deelnemers zich proberen te plaatsen voor de halve finale op 22 januari 2017 bij Stal Groenendaal in Bunschoten of misschien wel voor de finale op 11 maart 2017 tijdens Indoor Brabant in Den Bosch.

De competitie begon op 10 september 2016 met landelijke voorrondes tijdens Horse Event, in november en december gevolgd door regiofinales., waarvan er nu twee zijn geweest. De KNHS-FNRS Springcompetitie is voor ruiters en amazones die bij een FNRS Ruitersportcentrum rijden, minimaal een F4-diploma en een geldig ruiterpaspoort hebben, maar geen KNHS startpas. De competitie wordt dit jaar voor de 4e keer georganiseerd. Meer informatie, zoals de competitiekalender en locaties, uitslagen en competitiebepalingen, staat op www.knhs.nl/springcompetitie.