Over Ons

Recreatiecentrum Het Zwarte Water is een familiebedrijf gestart in 1968 en gelegen in een karakteristiek Brabants landschap. Het is een gemoderniseerd bedrijf waarbij de karakteristieke uitstraling in tact is gebleven. Het ruitercentrum is omringd door 1500 hectare bossen en bestaat uit twee rijhallen (90 x 20 meter en 40 x 25 meter) en een buitenmanege met dubbele rijbak. In beide rijhallen met professionele bodems en sproei-installatie en kunt u het hele jaar door terecht.

Verblijf

Daarnaast beschikken we over een kampeerboerderij die uitermate geschikt voor grote groepen zoals bijvoorbeeld; ponyclubs, scholen, verenigingen, of families. Voor deze groepen bieden wij slaapzalen, familiekamers en twee aparte eet- en ontspanningszalen met keukens.

Activiteiten

Het Zwarte Water biedt u de mogelijkheid voor uw feesten en partijen, van jong tot oud. De sfeervolle foyer en een bovenzaal dienen als perfecte locatie voor diverse activiteiten. De eventuele combinatie met activiteiten als een gezellige barbecue of westernspelen behoren ook tot de mogelijkheden. U heeft hier de vrijheid om uw activiteiten zelf in te vullen.

 

Share